“Dunia Tudung Si Manja”

fiesyaworld-01Fiesya World merupakan jenama fesyen antarabangsa yang mewakili gaya dan kualiti sejak tahun 2013. Ditubuhkan di Bandar di Raja Kuala Kangsar oleh Nazrin MS dan Munirah K dengan Nazrah Vision.

Fiesya World berfungsi atas dasar kreativiti dan tanggungjawab, bersatu dengan sikap Bandar di Raja yang cerah.

Gaya yang bersahaja, kesahihan dan hidup mudah berterusan berada di tengah-tengah falsafah jenama. Nilai-nilai positif menyerlah di setiap peringkat, dari santai yang menjahit yang dibuat-untuk-terakhir kualiti, penggunaan bahan-bahan semula jadi dan pengeluaran bertanggungjawab.

Aspirasi Fiesya World adalah untuk menjadi jenama fesyen tudung budak terbaik dengan harga-nilai yang cemerlang: Menangkap trend pasaran dan kebaharuan dalam warna, fabrik dan bentuk kualiti, dan mengungkapkannya dalam gaya FiesyaWorld yang tanpa tenaga, santai dan selesa. Untuk setiap pakaian, Fiesya World memberi perhatian maksimum kepada pemilihan fabrik, pemasangan dan kualiti yang sempurna.

fiesyaworld-02Syarikat “Fiesya World” mencerminkan sikap positif dan prihatin terhadap kehidupan yang meraikan orang sebenar dan kebersamaan sesuai dengan janji jenama: “Kami ingin anda dan si manja anda merasakan dunia tudung simanja sebenar”. Juga mampu memberikan nilai lebih untuk mendidik peribadi unggul dari seawal usia. Bak kata pepatah ‘melentur buluh dari rebung’

Bagi memudahkan pelanggan Fiesya World mangambil sikap mesra pelanggan untuk memberi kemudahan untuk mendapatkan koleksi menarik untuk digayakan oleh si manja anda dengan menggunakan konsep e-Commerce.

Bisnes penjualan tudung budak sekarang ini memang semakin berkembang terutama di Malaysia, ini terbukti dengan semakin banyaknya muncul outlet dan distro yang menjual berbagai jenis pakaian dan tudung.

Seiring dengan perkembangan fashion tudung budak ini maka persaingan untuk memperoleh pelanggan dan keuntungan juga semakin meningkat.

fiesyaworld-04Banyak strategi yang dilakukan seperti pendirian cabang usaha di berbagai daerah agar pelanggan semakin mudah mendapatkan pakaian yang dicari.

Solusi seperti ini cenderung memerlukan belanja pengeluaran yang sangat besar,oleh sebab itu kami menyediakan medan ini untukmemudahkan pelanggan dalam memperoleh informasi yang lengkap mengenai tudung budak yang diinginkan dan dapat melakukan transaksi dengan lebih mudah tanpa terkendala oleh waktu dan jarak.

Masalah ini dapat diselesaikan dengan pembutan website e-commerce sebagai media yang memudahkan pelanggan dalam memperoleh informasi tentang tudung budak yang diinginkan, baik mengenai harga, jenis, gambar dan ukuran tudung budak.

Perusahaan tudung budak juga akan dapat memperoleh pelanggan yang semakin banyak karena dengan web e-commerce ini pelanggan dapat melakukan pemesanan terhadap tudung budak walau di mana anda berada.

fiesyaworld-03Pada pengamatan kami, FIESYA WORLD mengambil tanggungjawab “PENJUALAN ONLINE TUDUNG BUDAK DENGAN WEB E-COMMERCE” dengan menggunakan bahasa pengrograman web PHP, dan basis data MySQL.

Membantu Menyelesaikan Masalah Anda

Website e-commerce penjualan tudung budak dapat membantu pelanggan dalam memperoleh informasi tentang pakaian yang diinginkan, baik mengenai harga, jenis, gambar dan ukuran pakaian. Perusahaan tudung budak juga akan dapat memperoleh pelanggan dan keuntungan yang semakin banyak karena dengan web e-commerce ini pelanggan dapat membuat pesanan terhadap tudung budak tak kira di mana anda berada.

Berdaftar dengan SSM

Fiesya World(IP0463608-H)

Alamat Perniagaan

Lot 880, Kampung Tersusun Lubuk Merbau,
33010 Kuala Kangsar,
Perak Darul Ridzuan, Malaysia

Laman web rasmi

FaceBook Pages

Talian Telefon

010 – 600 6699

Operasi Penghantaran

10:00 pagi ~ 5:00 petang

FiesyaWorld.com
(IP0463608-H)
Lot 880, Kampung Tersusun Lubuk Merbau,
33010 Kuala Kangsar,
Perak Darul Ridzuan, Malaysia
E-mel: info@fiesyaworld.com

Untuk sebarang pertanyaan, sila SMS / WhatsApp atau talian telefon hubungi +6010 – 600 6699 (Isnin – Jumaat, 10:00 pagi – 4:00 petang).

Kongsikan Di Media Sosial Anda :
Share